Bister Mosterdfabriek

  • Bister Mosterdfabriek
  • Bister Mosterdfabriek
  • Bister Mosterdfabriek
Bister MosterdfabriekBister MosterdfabriekBister Mosterdfabriek
De uitdrukking van een keizerlijk recept...

Als u van mosterd houdt, hebt u ongetwijfeld al geproefd van de bekende “Bister-l’Impériale”? Nu kunt u achter de schermen kijken en kennismaken met het productieproces!

De mosterdfabriek en het bijbehorende museum zijn gelegen in de provincie Namen. U verneemt er alles over de mosterd L'Impériale die in 1926 werd samengesteld door François Bister. Tijdens uw bezoek krijgt u uitleg over de geschiedenis van de onderneming, de productie, de distributie, de export en marketing, en ziet u hoe het eraan toe gaat in de werkplaats. Vanaf nu mag u zich tot de experts rekenen!

Het bezoek voorziet ook een degustatie en het "Kleine museum van de Bister-mosterd” waar u de producten kunt kopen die bij u in de smaak zijn gevallen.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue du Parc Industriel d'Achene 10
5590
CINEY

Kaart