Brasserie du Bocq

  • Brasserie du Bocq
  • Brasserie du Bocq
  • Brasserie du Bocq
  • Brasserie du Bocq
  • Brasserie du Bocq
Brasserie du BocqBrasserie du BocqBrasserie du BocqBrasserie du BocqBrasserie du Bocq
Anderhalve eeuw traditiegetrouw brouwen

Kent u de streek Bocq niet? Er valt nochtans veel te zien! Naast een prachtig toeristisch stadje op amper enkele kilometers van Dinant is in deze vallei ook een van de bekendste brouwerijen van het land gevestigd! Deze Belgische brouwerij is een puur familiebedrijf en houdt vast aan de traditionele processen die als sinds 1858 worden gebruikt voor de productie van bieren met hoge gisting.

U kunt er deelnemen aan een begeleid bezoek met meertalige gidsen. Daarna volgt een degustatie waarbij u van meer dan 150 jaar passie kunt proeven!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
rue de la Brasserie 4
5530
Purnode
Telefoon : +32 82 61 07 80