Chocoladefabriek Sigoji

  • Sigoji Chocoladeproducent
  • Sigoji Chocoladeproducent
  • Sigoji Chocoladeproducent
  • Sigoji Chocoladeproducent
Sigoji ChocoladeproducentSigoji ChocoladeproducentSigoji ChocoladeproducentSigoji Chocoladeproducent
Door Gault en Millau verkozen tot ‘Chocolatier van het jaar’

Deze ambachtelijke chocolaterie nodigt u uit om van haar talrijke creaties met chocolade te komen proeven. Chocolaterie Sigoji maakt heerlijke combinaties van buitenlandse cacaobonen en lokale producten.

Laat u verleiden door de knapperige praline “Pavé Cinancien” of een “Sigoji” gemaakt van zwarte chocolade.

De chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van Kameroen, Ghana of Tanzania, en alle basisproducten worden zorgvuldig geselecteerd om uitmuntende smaken te verkrijgen.

Tijdens het begeleid bezoek ontdekt u de verschillende stappen van het proces om chocoladekorrels te verwerken tot een afgewerkt product.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue du Commerce 123
5590
CINEY