Durbuy Adventure Valley

  • Durbuy Adventure Valley
  • Durbuy Adventure Valley
  • Durbuy Adventure Valley
  • Durbuy Adventure Valley
  • Toeristisch treintje - Durbuy
  • Stad Durbuy
Durbuy Adventure ValleyDurbuy Adventure ValleyDurbuy Adventure ValleyDurbuy Adventure ValleyToeristisch treintje - DurbuyStad Durbuy
Volop fun en avontuur

Durbuy wordt het kleinste stadje ter wereld genoemd, maar dat wil niet zeggen dat het geen toeristische aantrekkingskracht heeft. Zo vind je er bijvoorbeeld het grootste avonturenpark van België!

Het park, dat zich uitstrekt over verschillende heuvels en valleien, is volledig in harmonie met de natuur en biedt u de mogelijkheid om tal van sporten te beoefenen, en tegelijk genietend van de adembenemende natuur.

U kunt er tal van indoor en outdoor activiteiten beleven, te beginnen met het avonturenpark, met klimbos, via ferrata, click & climb, speleologie, extreme jump, touwenparcours, tubing slide, speeltuin en verder is er ook een kajakafdaling en zijn er lasergames en Escape Rooms.

Met het toeristentreintje kunt u ook al zittend het prachtig stadje Durbuy verkennen. U heeft toegang tot de uitkijktoren die een indrukwekkend uitzicht biedt.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue de Rome, 1
6940
DURBUY