Europa 50

  • Europa 50
  • Europa 50
  • Europa 50
  • Europa 50
  • Europa 50
  • Europa 50
Europa 50Europa 50Europa 50Europa 50Europa 50Europa 50
Specialist in grote tentoonstellingen verwelkomt al 25 jaar 3 miljoen bezoekers.

Europa 50 is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de organisatie van grote tentoonstellingen, met het TGV-station van Liège-Guillemins als decor de voorbije jaren.

Deze tentoonstellingen bieden een uitstekende gelegenheid om Belgisch en internationaal erfgoed naar voor te brengen met behulp van belangrijke persoonlijkheden, briljante kunstenaars, geniale uitvinders, internationale figuren of belangrijke perioden van de geschiedenis.

De voorbije 5 jaar waren er reeds meer dan 1 miljoen bezoekers voor de tentoonstellingen “SOS Planet”, “Golden Sixties”, “14-18”, “De Salvador à Dali” (Van Savador tot Dalí), “L'Armée Terracotta” (Het terracottaleger), “J’aurai 20 ans en 2030” (Ik word 20 in 2030) en “Génération 80” (Generatie 80).

De voorbereidingen voor de volgende grote tentoonstelling genaamd “Toutankhamon. À la découverte du pharaon oublié.” (Toetankhamon. Op ontdekking van de vergeten farao.) zijn al volop aan de gang. Dit grootschalige evenement nodigt de bezoeker uit om op ontdekking te gaan van het oude Egypte aan de hand van de fascinerende zoektocht van de Britse archeoloog Howard Carter die in 1922 de tombe van Toetankhamon ontdekte.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Place des Guillemins
4000
LIÈGE