Koek en banketbakkerij Jacobs

  • Couques de Dinant Jacobs
  • Couques de Dinant Jacobs
  • Couques de Dinant Jacobs
Couques de Dinant JacobsCouques de Dinant JacobsCouques de Dinant Jacobs
Familiebedrijf sinds... 1860!

Ga binnen bij patisserie Jacobs om er te proeven van de befaamde “ couque de Dinant”! Dit familiebedrijf houdt de traditie al sinds 1860 in stand en was een van de eerste die begon met de productie van deze koeken.

Gemaakt van een delicate mix van tarwebloem, pure honing en suiker. Ze worden gebakken op heel hoge temperatuur waardoor de honing snel karamelliseert. Bij het afkoelen, verharden de koeken zoals bij karamel.
Er bestaat ook een zachte variant van de couque de Dinant: namelijk de couque de Rins.

Bezoek de installaties van de koekenfabriek, bekijk de video met uitleg en proef naar hartenlust in het degustatiesalon.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue Grande 147
5500
DINANT

Kaart