Route des légendes

  • Route des légendes
  • Route des légendes
  • Route des légendes
  • Route des légendes
  • Route des légendes
Route des légendesRoute des légendesRoute des légendesRoute des légendesRoute des légendes
In een beschermde natuur naar legendes luisteren ...

Deze route zal zeker uw verbeelding aan het werk zetten en u laten kennismaken met een van de meest mysterieuze facetten van de Ardennen. Volg de Route des légendes vanaf Monthermé voor een reis doorheen een land van legenden, feeën en duivelse heren, waar de mysterieuze vormen van de natuur fantastische verhalen hebben gefluisterd in de oren van de mensen.

Langs de weg zijn buitengewone sites te zien waar de bekendste legenden van de Ardennen het licht zagen: het duivelskasteel, de rots La Tour, de Dames de Meuse, Laifour, de vier zonen van de familie Aymon, Bogny-sur-Meuse of de Rièzes van Rocroi. En natuurlijk ook het bos, de plaats bij uitstek voor mythen en legenden.

Houd uw ogen goed open en blijf aandachtig! In dit betoverende gebied wordt vaak gezegd dat er onder elke steen een legende schuilt!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
08800
LAIFOUR