Struisvogelfarm Pont d'Amour

  • Struisvogelfarm Pont d'Amour
  • L’Autrucherie du Pont d’Amour
  • L’Autrucherie du Pont d’Amour
Struisvogelfarm Pont d'AmourL’Autrucherie du Pont d’AmourL’Autrucherie du Pont d’Amour
Waar loopvogels aan je tafel stoppen

In een rustige, groene omgeving midden in het platteland van Dinant kunt u kennismaken met de grootste vogels ter wereld, namelijk struisvogels, emoes, pampastruisvogels en kasuarissen.

De boerderij houdt gemiddeld zo’n 200 dieren en wil vooral op een verantwoorde wijze kwaliteitsvolle dieren kweken in een gezonde omgeving.

Tijdens een bezoek aan de struisvogelfarm Pont d'Amour maakt u kennis met alle aspecten van de kwekerij, van de incubatie tot het kweken, de voeding en de productie. Ontdek tevens de verschillende producten: fijne vleeswaren (ham, worst, paté en terrine van struisvogel), vlees (filets, gebraad, steak…), eieren voor consumptie of lege eieren voor decoratie.

Deze dieren zullen geen geheimen meer hebben voor u! Bovendien kunt u ook indruk maken op familie en vrienden met prachtige foto’s van de grootste eieren ter wereld!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue de la Sablonnière 2
5503
Dinant