Kasteel van Namen

  • Kasteel van Namen
  • Kasteel van Namen
  • Kasteel van Namen
Kasteel van NamenKasteel van NamenKasteel van Namen
De stad bekijken vanaf haar citadel

Iets buiten de stad, in een vredige en groene omgeving ligt het kasteel van Namen en het gastronomische restaurant met een creatieve keuken.

Chef-kok Axel Devillers laat er zijn gasten volgens de culinaire traditie van de zaak kennismaken met zijn heerlijke en gevarieerde creaties.

De kwaliteitsvolle gerechten van gastronomisch niveau gemaakt met verse producten worden geserveerd in de ruime zalen met parket en grote ramen, of op het prachtige terras.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Kasteel van Namen
Avenue de l'Ermitage, 1
5000
NAMUR