Le Cloître Luik

  • Le Cloître Luik
  • Le Cloître Luik
Le Cloître LuikLe Cloître Luik
Streekproducten in het voormalige minderbroedersklooster (17de eeuw)

Wat dacht u van een lekkere en aangename pauze in een van de mooiste musea van Luik? Restaurant “le Cloître” heet u welkom in een uniek kader!

Zet uw bezoek aan het prachtige Museum van het Waalse leven voort met een lekkere pauze. De naam van deze ruimte verwijst naar de architectuur van de locatie.

Als u zin hebt in een traditioneel gerecht beschikt u over verschillende opties: Luikse balletjes, kalfskop met tomaten en Madera of vol-au-vent met "Aubel"-room en zelfgemaakte frietjes.

Krulsla met spekjes, appels, croutons en een gepocheerd ei of een Wallburger”, een Luikse burger met streekkaas en een Luiks sausje ... Het menu is uitgebreid en maakt het kiezen niet gemakkelijk!

In dit restaurant heerst ook een gezellige sfeer in een uniek kader met 100% gerecyclede en ecologische items! De nieuwe meubelen en decoratie werden op maat gemaakt en hierbij werd alleen gerecycled materiaal gebruikt!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Le Cloître Luik
Cour des Mineurs
4000
LIÈGE