Le Saint-Amour

  • Le Saint-Amour - Durbuy
  • Le Saint-Amour - Durbuy
  • Le Saint-Amour - Durbuy
  • Le Saint-Amour - Durbuy
Le Saint-Amour - DurbuyLe Saint-Amour - DurbuyLe Saint-Amour - DurbuyLe Saint-Amour - Durbuy
Een feest voor uw smaakpapillen

Tijdens een bezoek aan Durbuy moet u zeker langsgaan bij het bekende restaurant “Le Saint-Amour” waar uw liefde voor de gastronomische en lekkere keuken ongetwijfeld zal worden aangewakkerd.

Creatieve gerechten, een persoonlijk onthaal en een buitengewone inrichting maken van dit restaurant midden in de Belgische Ardennen een onmisbare gastronomische halte.

Chef Roland Germis brengt een kaart met een combinatie van eerder klassieke gerechten en creaties die het ontdekken waard zijn.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Le Saint-Amour
Place aux Foires 18
6940
DURBUY

Kaart