Beenhouwerij Bodson
Terroir in handbereik
Fijne vleeswaren zijn een belangrijk streekproduct en sedert bijna 25 jaar een van de specialiteiten van Serge Bodson. De producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt om u de beste kwaliteit te bieden.
Gerookte Ardense lendestukken, halsstukken met of zonder look, worst van everjong, worst met walnoten, bier, hazelnoten, blauwe bosbessen of pastis, of miche de Durbuy met Provençaalse kruiden of peper. U zal er nooit genoeg van krijgen nadat u van deze lokale specialiteiten hebt geproefd!
Fijne vleeswaren zijn een belangrijk streekproduct en sedert bijna 25 jaar een van de specialiteiten van Serge Bodson. De producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt om u de beste kwaliteit te bieden.
Gerookte Ardense lendestukken, halsstukken met of zonder look, worst van everjong, worst met walnoten, bier, hazelnoten, blauwe bosbessen of pastis, of miche de Durbuy met Provençaalse kruiden of peper. U zal er nooit genoeg van krijgen nadat u van deze lokale specialiteiten hebt geproefd!