Beenhouwerij Bodson

  • Boucherie Bodson
  • Boucherie Bodson
  • Boucherie Bodson
  • Boucherie Bodson
Boucherie BodsonBoucherie BodsonBoucherie BodsonBoucherie Bodson
Terroir in handbereik

Fijne vleeswaren zijn een belangrijk streekproduct en sedert bijna 25 jaar een van de specialiteiten van Serge Bodson. De producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt om u de beste kwaliteit te bieden.

Gerookte Ardense lendestukken, halsstukken met of zonder look, worst van everjong, worst met walnoten, bier, hazelnoten, blauwe bosbessen of pastis, of miche de Durbuy met Provençaalse kruiden of peper. U zal er nooit genoeg van krijgen nadat u van deze lokale specialiteiten hebt geproefd!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue Alphonse Eloy 2
6940
DURBUY