Brouwerij C

  • Brasserie C
  • Brasserie C
  • Brasserie C
  • Brasserie C
  • Brasserie C
Brasserie CBrasserie CBrasserie CBrasserie CBrasserie C
Een bier waardig voor een van de mooiste terrassen van Luik 

Midden in het historische centrum van Luik geeft brasserie {C} op een uur tijd uitleg over het productieproces van bier.

Tijdens dit bezoek aan het prachtige Begijnhof ziet u de bierkuipen, volgt u demonstraties en krijgt u gedetailleerde uitleg van de gidsen. U verneemt er zowat alle geheimen die de complexiteit en smaken van deze subtiele brouwsels verklaren.
Na het bezoek volgt een degustatie van onder meer het Curtius-bier, het sterproduct van deze brouwerij, en de bieren Torpah en Black.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Impasse des Ursulines 14/24
4000
Liège

Kaart