De Parfumerie Guy Delforge

  • De Parfumerie Guy Delforge
  • De Parfumerie Guy Delforge
  • De Parfumerie Guy Delforge
  • De Parfumerie Guy Delforge
  • De Parfumerie Guy Delforge
De Parfumerie Guy DelforgeDe Parfumerie Guy DelforgeDe Parfumerie Guy DelforgeDe Parfumerie Guy DelforgeDe Parfumerie Guy Delforge
Een uniek olfactorisch bezoek in het hart van de Citadel van Namen

Heeft u altijd al willen weten hoe een parfum tot stand komt? Kom dan dit atelier, uniek in Noord-Europa, bezoeken, u leert er de verschillende fasen van de ontwikkeling van een parfum kennen.
Guy Delforge, orkestreert als het ware de geuren tot verleidelijke parfums. Hij heeft een ondergronds parcours ontworpen waarin elke stap van dit buitengewone beroep aan de bezoeker wordt getoond zoals de symfonie van de mengsels van geuren, het combineren, het rijpen en het ontstaan van de parfum, de geurtest, het koelen, de filtratie en de botteling van de parfums.

De rondleiding of bezoek met audiogids van een uur begint met een film van 12 minuten en een presentatie van de geschiedenis van het gebouw en de gebruikte grondstoffen. Het bezoek gaat verder in de rijpingsgalerijen waar de parfums gedurende zes maanden rijpen. Daarna gaat u naar het olfactorium waar iedereen zijn gevoeligheid voor verschillende geuren kan testen.

Om deze geparfumeerde wereld te betreden moet u eerst naar de Citadel van Namen komen, het is meteen de perfecte gelegenheid om te genieten van een adembenemend uitzicht vanuit deze oude vesting die boven de stad uittorent.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Route Merveilleuse 60
5000
NAMUR

Kaart