Distilleerderij Radermacher
Een eeuwenoude distilleerderij loopt voorop in innovatie
De distilleerderij Radermacher, opgericht in 1836 en gevestigd in de Oostkantons, produceert een breed scala aan koren- en vruchtenbrandewijnen, likeuren en aperitieven. Deze alcoholische dranken worden gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten afkomstig van biologische teelt. Café Ardennais, Woodberries, Maîtrepierre en de Belgische whisky Lambertus zijn de trots van het bekende merk Radermacher.
Deze distilleerderij, die de oudste van België is, heeft haar succes te danken aan haar unieke vakkennis van bijna twee eeuwen en aan de streng geselecteerde grondstoffen. Gericht op compromisloze kwaliteit, blijft de distilleerderij trouw aan de aloude tradities en recepten, die ze tezelfdertijd hand in hand doet gaan met de moderne productie-eisen. De distilleerderij maakt eveneens whisky.
Ze maakt het tevens mogelijk om een deel van haar geheimen te ontdekken via een bezoek met gids aan haar faciliteiten, inclusief proeverij.
En uw bezoek hoeft daar niet op te houden, want u kunt er nog een vervolg aan breien met de culinaire ontdekking van “Restaurant 1836”. De menukaart van dit restaurant, in het hart van de distilleerderij, zal u een verfijnde en gastronomische ervaring bezorgen dankzij de innovatieve gerechten op basis van lokale seizoensproducten. Chef Katy-Anne Zacharias is gepassioneerd door haar werk en is heel creatief in het verwerken van de kostbare dranken in gerechten die zowel smaakvol als origineel zijn.
Het is natuurlijk ook mogelijk om op aanvraag de rondleiding, proeverij en restaurantformules te personaliseren, zodat u als bezoeker een ervaring op maat beleeft.
De distilleerderij Radermacher, opgericht in 1836 en gevestigd in de Oostkantons, produceert een breed scala aan koren- en vruchtenbrandewijnen, likeuren en aperitieven. Deze alcoholische dranken worden gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten afkomstig van biologische teelt. Café Ardennais, Woodberries, Maîtrepierre en de Belgische whisky Lambertus zijn de trots van het bekende merk Radermacher.
Deze distilleerderij, die de oudste van België is, heeft haar succes te danken aan haar unieke vakkennis van bijna twee eeuwen en aan de streng geselecteerde grondstoffen. Gericht op compromisloze kwaliteit, blijft de distilleerderij trouw aan de aloude tradities en recepten, die ze tezelfdertijd hand in hand doet gaan met de moderne productie-eisen. De distilleerderij maakt eveneens whisky.
Ze maakt het tevens mogelijk om een deel van haar geheimen te ontdekken via een bezoek met gids aan haar faciliteiten, inclusief proeverij.
En uw bezoek hoeft daar niet op te houden, want u kunt er nog een vervolg aan breien met de culinaire ontdekking van “Restaurant 1836”. De menukaart van dit restaurant, in het hart van de distilleerderij, zal u een verfijnde en gastronomische ervaring bezorgen dankzij de innovatieve gerechten op basis van lokale seizoensproducten. Chef Katy-Anne Zacharias is gepassioneerd door haar werk en is heel creatief in het verwerken van de kostbare dranken in gerechten die zowel smaakvol als origineel zijn.
Het is natuurlijk ook mogelijk om op aanvraag de rondleiding, proeverij en restaurantformules te personaliseren, zodat u als bezoeker een ervaring op maat beleeft.