Malmundarium

  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium - Malmedy - Site
MalmundariumMalmundariumMalmundariumMalmundariumMalmundariumMalmundariumMalmundarium - Malmedy - Site

Geschiedenis, kunst en cultuur in een oud kloostergebouw

Het Malmundarium is niet zomaar erfgoed van het verleden, maar het historische en toeristische hart van Malmedy! Het oude klooster werd in 648 gesticht door benedictijner monniken en is uitgegroeid tot een belangrijke toeristische attractie voor de Oostkantons. De site presenteert op een oppervlakte van 3.000 m² de geschiedenis, de folklore en de vroegere nijverheid van de streek.

Het centrum voor informatie en documentatie, de galerij "Mon'Art", het klooster en het binnenplein, het lederatelier, het carnavalatelier, het papieratelier met op verzoek een demonstratie van de productie, de schat van de kathedraal of het Historium met een overzicht van 14 eeuwen geschiedenis ... Tal van opties om het verleden en het heden van Malmedy en de streek te ontdekken.

Het leuke en interactieve museumparcours vormt weliswaar het hoogtepunt van uw bezoek, maar ook de schoonheid en architectuur van de prachtig gerestaureerde gebouwen loont de moeite.
 

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Place du Châtelet 10
4960
Malmedy

Kaart