Malmundarium

  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium
  • Malmundarium
MalmundariumMalmundariumMalmundariumMalmundariumMalmundariumMalmundarium

Geschiedenis, kunst en cultuur in een oud kloostergebouw

Het Malmundarium is niet zomaar erfgoed van het verleden, maar het historische en toeristische hart van Malmedy! Het oude klooster werd in 648 gesticht door benedictijner monniken en is uitgegroeid tot een belangrijke toeristische attractie voor de Oostkantons. De site presenteert op een oppervlakte van 3.000 m² de geschiedenis, de folklore en de vroegere nijverheid van de streek.

Het centrum voor informatie en documentatie, de galerij "Mon'Art", het klooster en het binnenplein, het lederatelier, het carnavalatelier, het papieratelier met op verzoek een demonstratie van de productie, de schat van de kathedraal of het Historium met een overzicht van 14 eeuwen geschiedenis ... Tal van opties om het verleden en het heden van Malmedy en de streek te ontdekken.

Het leuke en interactieve museumparcours vormt weliswaar het hoogtepunt van uw bezoek, maar ook de schoonheid en architectuur van de prachtig gerestaureerde gebouwen loont de moeite.
 

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Place du Châtelet 10
4960
Malmedy