Terra Nova Bezoekerscentrum

  • Terra Nova Bezoekerscentrum
  • Terra Nova Bezoekerscentrum
  • Terra Nova Bezoekerscentrum
  • Terra Nova Bezoekerscentrum
  • Terra Nova Bezoekerscentrum
Terra Nova BezoekerscentrumTerra Nova BezoekerscentrumTerra Nova BezoekerscentrumTerra Nova BezoekerscentrumTerra Nova Bezoekerscentrum
Meer dan 200 jaar geschiedenis.

Ontdek in het bezoekerscentrum van de vroegere kazerne Terra Nova de geschiedenis van de citadel van Namen.

Met een zwevende muur van schermen, kaarten, video’s, een reliëfplan van Namen, afbeeldingen en geluidsfragmenten, elementen van het militaire of handelsverleden krijgt u een beeld van 2000 jaar stedelijke en militaire geschiedenis.

Deze dynamische en speelse opstelling laat u met behulp van multimedia in het verleden, het heden en de toekomst van Namen duiken, en nadenken over de maatschappijen van gisteren, vandaag en morgen.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Route Merveilleuse 64
5000
NAMUR