Une Gaufrette Saperlipopette

  • Une Gaufrette Saperlipopette - Liège - Productions artisanales
  • Une Gaufrette Saperlipopette - Liège - Magasin
  • Une Gaufrette Saperlipopette - Liège - Production artisanale
  • Une Gaufrette Saperlipopette - Liège - Variétés de pains artisanaux
Une Gaufrette Saperlipopette - Liège - Productions artisanalesUne Gaufrette Saperlipopette - Liège - MagasinUne Gaufrette Saperlipopette - Liège - Production artisanaleUne Gaufrette Saperlipopette - Liège - Variétés de pains artisanaux
Kijk, dit zijn pas ècht wafels...

Nu is het tijd om te proeven van de alom bekende Luikse wafels! Dat doen we bij één van de meest befaamde zaken op dit gebied: "Une Gaufrette Saperlipopette"

Wat zou u ervan denken om na een begeleid bezoek aan het historisch centrum of het Museum van het Waalse leven te genieten van een welverdiende pauze in dit winkeltje waar u kunt proeven van wafels gemaakt op grootmoeders wijze?

In de ateliers aan de overkant kunt u ook zien hoe deze beroemde wafels gemaakt worden naast de al even lekkere koekjes, pannenkoeken of de befaamde chouquettes.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue des Mineurs 7
4000
Liège

Kaart