Val d’Arimont

  • Val d’Arimont
  • Val d’Arimont
  • Val d’Arimont
  • Val d’Arimont
Val d’ArimontVal d’ArimontVal d’ArimontVal d’Arimont
Groepsparadijsje aan de voet van de Hoge Venen

Geniet na een dag vol ontdekkingen in de provincie Luik en de Oostkantons van een weldoende nachtrust in het Domaine du Val d’Arimont in de prachtige omgeving van de Hoge Venen.

Deze rustige plaats in een groene vallei aan de oevers van een rivier is ideaal om te herbronnen midden in de natuur. Hier zijn gezelligheid, rust en ontspanning absolute sleutelwoorden.

Het hotel beschikt over 36 luxechalets en 8 hotelkamers, allemaal ruim en comfortabel en met een prachtig zicht over de bossen rond het domein. De verblijven zijn stijlvol en zorgvuldig ingericht, en voorzien van alle gemakken.

Aan het heerlijke ontbijtbuffet kunt u de nodige kracht opdoen voor een de nieuwe dag terwijl u geniet van het mooie zicht op de tuin. Het restaurant en de brasserie serveren lekkere gerechten op basis van streekproducten.

Om te ontspannen, beschikt het hotel over een overdekt zwembad, een jacuzzi, een hamam en in de zomer een buitenzwembad voor oud en jong. Voor de sportievelingen zijn er allerlei activiteiten: tennis, squash, tafeltennis, petanque, minigolf, bowling.

U kunt ook fietstochtjes maken langs het Ravel dat het domein doorkruist, of gaan wandelen om op ontdekking te gaan van prachtig en perfect in stand gehouden landschappen.

Ongeacht of u kiest voor sport of welness, alles staat in het teken van welzijn voor lichaam en geest!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Val d’Arimont
Chemin du Val 30
4960
MALMEDY