Vrije tijd in Luik

  • Vrije tijd in Luik - Place Cathédrale
  • Vrije tijd in Luik - Le carré
  • Vrije tijd in Luik - Winkelstraat
  • Vrije tijd in Luik - Parc de la Boverie
  • Vrije tijd in Luik - Jardin Botanique
  • Vrije tijd in Luik - Théâtre de Liège
Vrije tijd in Luik - Place CathédraleVrije tijd in Luik - Le carréVrije tijd in Luik - WinkelstraatVrije tijd in Luik - Parc de la BoverieVrije tijd in Luik - Jardin BotaniqueVrije tijd in Luik - Théâtre de Liège
Duizend en één manieren om Luik te ontdekken

Na een ontdekkingstocht doorheen het historische centrum van Luik en van de Luikse gastronomie, kunt u rustig gaan shoppen in een van de winkelcentra of de aangename winkelstraatjes rond de kathedraal.

Om iets te drinken of van streekproducten te proeven, kunt u terecht aan de Place de L’Yser in de wijk Outremeuse, op en rond de Place des Carmes, de Place Cathédrale of de befaamde wijk Le Carré, een plaats die bekend staat voor de levendige feestavonden die doorgaan tot in de vroege uurtjes!

Wie de voorkeur geeft aan een groene omgeving om wat te ontspannen na deze dag, zal ongetwijfeld genieten in een van de vele parken in de stad. Zo is er het prachtige Parc de la Boverie, de Jardin du Botanique of het Parc d’Avroy... keuze te over.

Als u niet genoeg kunt krijgen van cultuur en erfgoed, kunt u ook nog de gevels van enkele majestueuze gebouwen in de stad gaan bewonderen, zoals de Koninklijke Waalse opera, het filharmonisch orkest van Luik, het Théâtre de Liège, het bijzondere TGV-station van Liège-Guillemins naar een ontwerp van Santiago Calatrava, of de indrukwekkende Financietoren.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Place Cathédrale
4000
LIÈGE

Kaart