Le Florentin

  • Le Florentin - Florenville
  • Le Florentin - Florenville
  • Le Florentin - Florenville
  • Le Florentin - Florenville
  • Le Florentin - Florenville
  • Le Florentin - Florenville
  • Le Florentin - Florenville
  • Le Florentin - Florenville
  • Le Florentin - Florenville
Le Florentin - FlorenvilleLe Florentin - FlorenvilleLe Florentin - FlorenvilleLe Florentin - FlorenvilleLe Florentin - FlorenvilleLe Florentin - FlorenvilleLe Florentin - FlorenvilleLe Florentin - FlorenvilleLe Florentin - Florenville
Een comfortabel hotel in het hart van de Gaumestreek

Le Florentin is gelegen in Florenville op een ideale locatie, en is een perfecte uitvalsbasis om de Ardennen te verkennen. Dit moderne hotel-restaurant is rustig, gezellig en ingericht met smaak en stijl.

In de winter kunt u er genieten van de open haard, en ‘s zomers is het heerlijk vertoeven op het grote terras van dit comfortabele designhotel.

U kunt er kiezen uit 21 kamers met hoogwaardige voorzieningen, met onder meer tweepersoonskamers, gezinskamers, 4 apartotel-kamers en een suite. Alle kamers beschikken over flatscreens met kabeltelevisie en over een eigen badkamer. Op de kamers is een waterkoker aanwezig, evenals airconditioning en wifi.
Het hotel biedt verder nog een fitnessruimte (fiets, loopband en crosstrainer), een infraroodcabine, massages op verzoek, een laadpaal voor elektrische auto’s en een gesloten privéparking.

‘s Morgens kunt u genieten van het ontbijtbuffet, en in het restaurant worden diverse en verfijnde gerechten geserveerd om weer op kracht te komen na een dag vol bezoeken.

Le Florentin is een ideale uitvalsbasis voor allerlei excursies en activiteiten, en om kennis te maken met streekproducten, bijvoorbeeld bij
Chocolaterie Edouard of Salaisons Blaise.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Le Florentin
Place Albert 1er 58
6820
Florenville

Kaart