Auberge de la Ferme

  • Auberge de la Ferme
  • Auberge de la Ferme
  • Auberge de la Ferme
Auberge de la FermeAuberge de la FermeAuberge de la Ferme
Gun jezelf die speciale sfeer bovenaan de Semois...

Geniet van de Ardense gastronomie in de bijzonder mooie omgeving van de Auberge de la Ferme. Het restaurant is gevestigd in het dorp Rochehaut, vlak bij het bekende uitkijkpunt over Frahan, en biedt een ideaal kader om te proeven van de dagschotels of gerechten à la carte.

U wordt er op uw wenken bediend door het vriendelijke en dynamische team onder leiding van Patricia Boreux.

De smakelijke gerechten worden geserveerd in een van de 3 zalen aan de achterzijde van de voormalige boerderij met een typisch Ardense inrichting van steen uit de streek en hout.

Elke zaal heeft een eigen verantwoordelijke: de eerste zaal biedt plaats aan 40 tot 50 personen, de tweede aan 20 personen (hier worden ook de warme en koude buffetten en het ontbijt geserveerd) en de derde zaal is geschikt voor 50 tot 60 personen. Er zijn verschillende combinaties mogelijk volgens uw behoeften.

In de salons aan de voorzijde van het restaurant kunt u genieten van een aperitief, koffie of likeur. De wijnkelder is met zijn vele flessen als de grot van Ali Baba en bevindt zich onder de kelders van het restaurant.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Auberge de la Ferme
Rue de la Cense, 12
6830
Rochehaut