Over ons?

Zin in een bijzondere en grensoverschrijdende ervaring?

Afspraak in de provincie Luik of in hartje Bestemming Ardennen, een streek die zich uitstrekt over drie landen (België, Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk)! Vertrouw de organisatie toe aan Ardenne Incoming, uw garantie voor een perfecte service.
Ons team biedt themaformules aan, maar helpt ook bij het ‘à la carte’ samenstellen van uw verblijf. Vraag naar onze suggesties en laat u door ons inspireren bij het samenstellen van uw programma. Wij stellen vervolgens een offerte op die perfect is afgestemd op uw wensen.
 

Waarom reserveren via onze dienst groepen?

  • Een unieke gesprekspartner voor een complete en gepersonaliseerde service;
  • Uw uitstapje of excursie wordt kant-en-klaar geleverd: wij zorgen voor de totale organisatie van uw groep, van de reservering tot de facturatie;
  • Een dynamisch en meertalig team (FR-DE-NL-EN-ES-IT);
  • Deskundige en ervaren professionals, specialisten van hun streek;
  • Een gegarandeerde antwoord binnen 48 uur.
U kunt deze excursie aanpassen aan uw groepsprofiel... Doe inspiratie op in onze themafiches, kies het alternatief dat het beste bij u aansluit en neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte...
 

Hoe werkt het?

  • U bent op zoek naar of bezig met de voorbereiding van een excursie of verblijf voor een groep van 20 of meer personen?;
  • Denk aan Ardenne Incoming!;
  • Ontdek de reeds bestaande programma's en laat u inspireren door de themafiches uw eigen tour op te bouwen;  
  • Vraag Ardenne Incoming om een offerte en we gaan!

SAMEN BLIJVEN!   

Uw contactpersonen

Céline Lennertz
Céline LENNERTZ
Projectmanager
1, place de la République française, 4000 Luik
Tel. +32 (0)4/279.50.88
Laurence Widart
Laurence WIDART
Projectmanager
1, place de la République française, 4000 Luik
Tel. +32 (0)4/279.50.88
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken.

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.