Brasserie Grain d'Orge

  • Brasserie Grain d'Orge
  • Brasserie Grain d'Orge
  • Brasserie Grain d'Orge
  • Brasserie Grain d'Orge
Brasserie Grain d'OrgeBrasserie Grain d'OrgeBrasserie Grain d'OrgeBrasserie Grain d'Orge
20 jaar unieke vakkennis en ervaring

De Brasserie du Grain d’Orge is gespecialiseerd in exclusieve bieren (Extra, Schaesberg, Pré Messire, Inkelsbeer, enz.), en is een mekka voor bierliefhebbers. Deze microbrouwerij is uitgegroeid tot een kleine brouwerij en is gelegen in het dorp Hombourg. Ze brouwen er de bieren Brice en Joup, evenals een witbier genaamd la Canaille.

De eigenaars Viviane en Benoît heten u welkom en nodigen u uit voor een degustatie in de banketzaal op de eerste verdieping van de brouwerij.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue Laschet 3
4852
Hombourg