Dinant Evasion Cruise

  • Dinant Evasion Croisières
  • Dinant Evasion Croisières
  • Dinant Evasion Croisières
  • Dinant Evasion Croisières
Dinant Evasion Croisières Dinant Evasion Croisières Dinant Evasion Croisières Dinant Evasion Croisières
Geniet van het schitterende landschap

Dinant heeft een nauwe band met de Maas en is al jaren gekend voor de toeristische rondvaarten om de Hoge Maas op een andere wijze te ontdekken. Tijdens deze rondvaart geniet u van een uitstekend gezichtspunt over het Maaslandschap met opmerkelijke gebouwen, een prachtige natuur en menselijke ingrepen.

Liefhebbers van geschiedenis hebben de gelegenheid om meer inzicht te krijgen in het verleden van Dinant en deze streek met een geschiedenis die teruggaat tot de 6de eeuw. Deze attractie is perfect om te ontspannen en te genieten van het prachtige landschap.

Kom aan boord voor een bijzondere tocht in een betoverend mooie omgeving!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Place Baudouin Ier, 2
5500
Dinant

Kaart