Hotel Les jardins de la Molignée

  • Hotel Les jardins de la Molignée
  • Hotel Les jardins de la Molignée
  • Hotel Les jardins de la Molignée
  • Hotel Les jardins de la Molignée
  • Hotel Les jardins de la Molignée
Hotel Les jardins de la MolignéeHotel Les jardins de la MolignéeHotel Les jardins de la MolignéeHotel Les jardins de la MolignéeHotel Les jardins de la Molignée
Een elegante accommodatie in idyllische omgeving

In hotel Les Jardins de la Molignée duikt u midden in de natuur! Dit viersterrenhotel is gelegen in Anhée aan de oevers van de Molignée, een stijlvolle locatie in een pittoreske omgeving aan de voeten van de Belgische Ardennen tussen Namen en Dinant.

U vindt er 51 kamers die stuk voor stuk ruim en comfortabel zijn, veel lichtinval hebben en uitgerust zijn met een badkamer met bad, een haardroger, airconditioning, een televisie en een kluis.

Het binnenzwembad, een wellnessruimte met een sauna, een tennisveld en de mogelijkheid om fietsen te huren ... Alles wat u nodig hebt voor ontspanning. In het Italiaans restaurant en de brasserie kunt u genieten van een drankje en een maaltijd.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Hotel Les jardins de la Molignée
Rue de la Molignée 1
5537
ANHÉE
Telefoon : +32 82 61 33 75