Mercure Liège City Center

  • Mercure Liège City Center
  • Mercure Liège City Center
  • Mercure Liège City Center
Mercure Liège City CenterMercure Liège City CenterMercure Liège City Center
Een voormalige, prachtig gerestaureerde staalfabriek

Ontdek Luik en het historisch centrum tijdens een verblijf in het Mercure Liège City Center! De gebouwen van een vroegere staalfabriek aan de oevers van de Maas werden knap gerenoveerd en omgevormd tot een luxe viersterrenhotel

Het hotel is makkelijk bereikbaar met de bus vanaf het station Guillemins, op 10 minuten te voet vanuit het stadscentrum en of 10 rijden van Luik-Airport. U vindt er alle moderne comfort voor een ontspannen verblijf.

Zet de dag goed in met het rijkelijke ontbijtbuffet en geniet later op de dag van een heerlijke maaltijd in het prachtige restaurant gevestigd in een 17de eeuws klooster. Op warme zomeravonden is het aangenaam vertoeven op het terras met een cocktail en zicht op de binnentuin.

In de fitnesszaal beschikt u over verschillende toestellen om in vorm te blijven.

In Luik kunt u tal van toeristische en culturele attracties bezoeken, zoals het Paleis van de prins-bisschoppen of het Museum voor moderne en eigentijdse kunst.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Mercure Liège City Center
Quai Saint Léonard 36
4000
LIÈGE

Kaart