Pentahotel Luik

  • Pentahotel Luik
  • Pentahotel Luik
  • Pentahotel Luik
  • Pentahotel Luik
Pentahotel LuikPentahotel LuikPentahotel LuikPentahotel Luik
Hartje centrum - unieke sfeer met een trendy design

Bent u op zoek naar een trendy en cosy hotel in het historisch centrum van Luik, vlak bij het winkelcentrum aan de place Saint-Lambert, de opera en de befaamde wijk Carré? Het Pentahotel Luik lost al deze verwachtingen in!

Dit “lifestyle”-hotel met vier sterren beschikt over 105 ruime en goed uitgeruste kamers met een eigentijdse inrichting naar een ontwerp van Matteo Thun. U kunt er rekenen op een kingsize bed, een badkamer met inloopdouche en "anatomicals” badproducten.

In de centraal gelegen en gezellige Pentalounge is het aangenaam vertoeven. U vindt er een biljarttafel, een bibliotheek en videogames rond een open haard.

‘s Morgens kunt u genieten van een rijkelijk ontbijt en lunchen of dineren kan in het restaurant dat bekend staat voor gerechten met rundvlees en de "Pentaburger".

De bar van het hotel is de klok rond open en u kunt ook uw conditie op peil houden in de fitnessruimte.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Pentahotel Luik
Boulevard de la Sauvenière 100
4000
LIÈGE