Trésor de Liège

  • Trésor de Liège
  • Trésor de Liège
  • Trésor de Liège
  • Trésor de Liège - Sleutel van Saint-Hubert
  • Trésor de Liège - Ecolatre kamer
  • Trésor de Liège - Coutre kamer
  • Trésor de Liège - Doyen kamer
  • Trésor de Liège - Reliekschrijn van Charles le Temeraire
Trésor de LiègeTrésor de LiègeTrésor de LiègeTrésor de Liège - Sleutel van Saint-HubertTrésor de Liège - Ecolatre kamerTrésor de Liège - Coutre kamerTrésor de Liège - Doyen kamerTrésor de Liège - Reliekschrijn van Charles le Temeraire
Een uitzonderlijk erfgoed van het voormalige Prinsdom Luik

De Schatkamer van de kathedraal van Luik (le Trésor de Liège) met niet minder dan 200 kunstwerken, verdeeld over drie niveaus in een tiental thematische expositieruimten, nodigt u uit om een uitzonderlijk erfgoed te ontdekken! De kunst en geschiedenis van het oude Prinsdom Luik worden u getoond via werken van goud- en zilversmeden, ivoorsnijwerk, manuscripten, beeldhouwwerken, schilderijen en textielcollecties.
De schat is volledig gerenoveerd en geïntegreerd in de kloostergebouwen van de Sint-Pauluskathedraal en wordt toegelicht door middel van een nieuwe scenografische presentatie en zeer informatieve uitleg aan de bezoekers om hen de werken beter te leren begrijpen en te waarderen.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue Bonne Fortune 6
4000
LIÈGE

Kaart