Auberge d’Alsace

  • Auberge d’Alsace
  • Auberge d’Alsace
  • Auberge d’Alsace
Auberge d’AlsaceAuberge d’AlsaceAuberge d’Alsace
Rustieke sfeer aan de oever van de Semois

De Auberge d’Alsace ligt op slechts enkele minuten van het kasteel van Bouillon en heet u hartelijk welkom met traditionele, smakelijke en mooi gepresenteerde gerechten.

De Chef stelt zijn gerechten zelf samen en geeft daarbij de voorkeur aan lokale en seizoensproducten. Daarbij put hij inspiratie uit streekgerechten en de traditionele Franse keuken. De menu’s worden vergezeld van zorgvuldig geselecteerde wijnen.

U kunt er genieten van al dit lekkers in het knusse en klassieke restaurant of op het pittoreske terras met een prachtig zicht.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Auberge d’Alsace
Rue Faubourg de France 3
6830
BOUILLON