Bocow

  • Bocow - Anhée
  • Bocow - Anhée
  • Bocow - Anhée
Bocow - AnhéeBocow - AnhéeBocow - Anhée
Een prachtuitzicht op de Tuinen van Annevoie staat op het menu

Midden in de tuinen van Annevoie serveert Bocow Waalse specialiteiten gebaseerd op traditie en folklore. Deze buitengewone gerechten worden gepresenteerd in ouderwetse bokalen.

Veel van de gerechten zijn gebaseerd op oude recepten uit de keukenschuif van onze grootmoeders en bieden de mogelijkheid om vergeten gastronomische pareltjes te (her)ontdekken.

Hier beschikt u over een overvloed aan keuze tussen de heerlijke gerechten, de talrijke bieren van microbrouwerijen in de buurt en wijn van het Château de Bioul en het Domaine Bon Baron van Dinant.

In het buitengewone kader van de orangerie van de tuinen van Annevoie kunt u genieten van een prachtig panoramisch zicht over de tuinen en proeven van de lekkere gerechten.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Bocow
Rue des Jardins 39
5537
ANHÉE