Boucles de Meuse

  • Boucles de Meuse
  • Boucles de Meuse
  • Boucles de Meuse
  • Boucles de Meuse
  • Boucles de Meuse
Boucles de MeuseBoucles de MeuseBoucles de MeuseBoucles de MeuseBoucles de Meuse
Streekkeuken en vergezichten over een van de fraaiste plekjes in de Ardennen

Hotel-restaurant "Les Boucles de Meuse" zal u zonder meer verrassen met een prachtig uitzicht en de traditionele keuken op basis van streekgerechten.

Deze volledig gerenoveerde zaak met het label “Ardennes de France” is gelegen te Monthermé midden in de Ardennen, vlak bij de bekende Maaslus en op slechts 15 km van Charleville-Mézières.

De bar van het hotel heeft een kaart met speciale en lokale bieren die in de smaak zal vallen van de liefhebbers, en bij mooi weer biedt het terras aan de Maas een prachtig en uniek panoramisch zicht over La Longue Roche.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Boucles de Meuse
Quai Aristide Briand 1
08800
MONTHERME