Eupen

  • Eupen
  • Eupen
  • Eupen
  • Eupen
  • Eupen
  • Eupen
EupenEupenEupenEupenEupenEupen
Hoofdstad van de Duitstalige Gemeenschap van België

Eupen ligt aan de Vesder en dankt haar rijkdom aan de textielindustrie. De stad is tevens de hoofdstad van de Duitstalige gemeenschap van België en heeft tal van historische monumenten, herenhuizen in barokstijl en kerken en fonteinen.

Een waaier van evenementen, winkels en restaurants

Deze Duitstalige stad is erg dynamisch en organiseert het hele jaar door allerlei evenementen. De prachtige winkels kunnen elke shoppingliefhebber bekoren, en de befaamde restaurants serveren gastronomische en streekgerechten.

Twee uitzonderlijke natuurlijke sites vlakbij

Het natuurpark Hoge Venen-Eifel ligt op slechts enkele kilometers van Eupen en is ongetwijfeld een van de bekendste natuurlijke sites van België. Dit beschermde natuurgebied beslaat zo’n 5.000 hectare en biedt tal van wandelingen met zeer afwisselende landschappen zoals bossen, valleien en waterlopen, weiden, wallenlandschap en pittoreske dorpjes.

Breng tijdens uw verblijf zeker ook een bezoek aan het meer van Eupen of de indrukwekkende barrage. Dit bouwwerk van 63 meter hoog wordt ook wel de barrage van de Vesder genoemd en biedt een buitengewoon zicht over de streek.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Eupen
4700
EUPEN

Kaart