Abdij van Maredsous

  • Abdij van Maredsous
  • Abdij van Maredsous
  • Abdij van Maredsous
  • Abdij van Maredsous
Abdij van MaredsousAbdij van MaredsousAbdij van MaredsousAbdij van Maredsous
Volheid en neogotisch absolutisme in een mystieke plaats

Voor liefhebbers van bier en kaas is een bezoek aan de abdij van Maredsous een must tijdens een verblijf in de Ardennen.

Deze abdij wordt regelmatig aangehaald als een van de mooiste van België en ligt in de vallei van de Molignée. Deze plaats voor ontspanning en spiritualiteit werd in 1872 door benedictijner monniken opgetrokken in neogotische stijl, en vormt een architecturaal geheel met een unieke schoonheid voor bedevaarders en toeristen.

Tijdens bezoeken met gids kunt u het privédomein van de monniken bezoeken, met onder meer de abdij, de begraafplaats, de tuin en de keramiekateliers. Geniet van alles wat het domein te bieden heeft, wandel in de tuinen en hou even halt op de plaatsen die een gevoel van rust en vrede uitstralen.

Het kleine kaasmuseum laat u kennismaken met het rijpingsproces van de bekende Maredsouskaas en biedt een degustatie van bier en kaas aan als mooie afsluiter van uw bezoek!
 
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue de Maredsous 11
5537
Denée
Telefoon : +32 82/698.284