Euro Space Center

  • Euro Space Center
  • Euro Space Center
  • Euro Space Center
Euro Space CenterEuro Space CenterEuro Space Center
Beweeg door de ruimte

Het Euro Space Center is een uniek concept in Europa en laat u in de huid van een astronaut kruipen. Sinds de opening in 1991 komen toeristen van over de hele wereld om deze ervaring te beleven.

Het themapark is volledig gewijd aan de ruimte en laat u tijdens een amusant en speels avontuur op een andere manier de Aarde ontdekken. Verken in het gezelschap van een gids de verschillende themazalen en zet voet aan boord van het internationaal ruimtestation en de Amerikaanse Spaceshuttle. Ontdek hoe de training van astronauten verloopt en leer bij over astronomie en de meest recente technologische innovaties.

Trek vervolgens uw ruimtepak aan en verneem welke ruimtetechnologieën dagelijks gebruikt worden, of herbeleef de grote momenten van de verovering van de ruimte tijdens verschillende activiteiten: een bezoek, een 5D-bioscoop voor een ultrarealistische ervaring, het rollenspel Space Heroes op een tablet, of zelf een raket of lanceerplaats maken!

Wilt u nog meer? Ga binnen in het planetarium om ons universum te ontdekken, of maak een wandeling op de maan en Mars met een VR-bril.

De echte avonturiers onder u kunnen ook deelnemen aan verschillende missies van een dag waarmee u in het leven van de astronauten duikt door middel van uiteenlopende activiteiten!

Uw bezoek aan het Euro Space Center zal u lange tijd bijblijven!

Het Euro Space Center is gesloten tot 30 juni 2020.
Astronauten in opleiding, beleef nog meer ongelooflijke nieuwe ruimteavonturen vanaf 1 juli!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Devant les Hêtres, 1
6890
Transinne
Telefoon : +32 61 65 64 65
Mob : +33 484 58 33 52