Globales Post Hotel & Wellness

  • Globales Post Hotel & Wellness Herstal
  • Globales Post Hotel & Wellness Herstal
  • Globales Post Hotel & Wellness Herstal
  • Globales Post Hotel & Wellness Herstal
  • Globales Post Hotel & Wellness Herstal
Globales Post Hotel & Wellness HerstalGlobales Post Hotel & Wellness HerstalGlobales Post Hotel & Wellness HerstalGlobales Post Hotel & Wellness HerstalGlobales Post Hotel & Wellness Herstal
Uitzonderlijk comfort op enkele minuten van Luik

Op slechts enkele minuten van de levendige stad Luik en vlak naast de autosnelweg E40 bevindt zich het Globales Post Hotel & Wellness, een ideale plaats om zich te ontspannen en tot rust te komen.

Het hotel beschikt immers over een wellnesscenter met een binnenzwembad, een sauna, een hamam, een jacuzzi en een ruimte voor ontspanning en fitness. U kunt er kiezen voor een van de wellnessformules met massages en verzorging. ‘s Zomers kunnen gasten ook genieten van het aangename buitenzwembad.

Het hotel heeft 98 comfortabele en stijlvol ingerichte kamers met een mooi zicht over de streek.

De receptie is dag en nacht open en het restaurant serveert gerechten van de klassieke Franse keuken in een charmant kader, waar u een lichte lunch of een uitgebreid diner kunt nuttigen. In de zomer is er het terras om te genieten van de lange, zwoele avonden.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Globales Post Hotel & Wellness
Rue Hurbise 160
4040
HERSTAL
Telefoon : +32 (0) 4 264 64 00