Grotten van Han

 • Grotten van Han - De Styx
 • Grotten van Han - Gordijn kamer
 • Grotten van Han - Toon - Oorsprong 2
 • Grotten van Han - Kelder
 • Grotten van Han - Kelder
 • Grotten van Han - Dierenpark - Grot
 • Grotten van Han - Dierenpark - Bear Hill
 • Grotten van Han - Dierenpark - Arctische Wolf
 • Grotten van Han - Dierenpark - Lynx
 • Grotten van Han - Landgoed - Accommodatie
 • Grotten van Han - Accommodatie
Grotten van Han - De StyxGrotten van Han - Gordijn kamerGrotten van Han - Toon - Oorsprong 2Grotten van Han - KelderGrotten van Han - KelderGrotten van Han - Dierenpark - GrotGrotten van Han - Dierenpark - Bear HillGrotten van Han - Dierenpark - Arctische WolfGrotten van Han - Dierenpark - LynxGrotten van Han - Landgoed - AccommodatieGrotten van Han - Accommodatie
Meer dan 30 miljoen gefascineerde bezoekers

Breng een bezoek aan een wereldwijd bekende en met 3 Michelinsterren bekroonde ondergrondse grot in de buurt van Rochefort! De grot van Han is tot stand gekomen door de Lesse die zich er een weg doorheen baande, en is een topattractie van de Ardennen.

Vanuit het dorpscentrum brengt een kleine honderd jaar oude tram u naar de ingang van de grot. Bezoek met een gids de prachtige zalen die stuk voor stuk de moeite lonen. Beleef de mysteries van de ondergrondse wereld in de gigantische Koepelzaal of de Draperieënzaal.

Halverwege zal de nieuwe klank- en lichtshow Origin uw ogen de kost geven en de pracht en praal van de Wapenzaal in de schijnwerpers plaatsen. De show gebruikt de meest recente technologieën voor videomapping en laser om de geschiedenis van de grotten te tonen. Dankzij de gloednieuwe ledverlichting komt de natuurlijke kleur van de grot perfect tot uiting in een verbluffend schouwspel.

Daarnaast is er ook nog het wildpark van 250 hectare waar u verschillende diersoorten kunt observeren die in deze streek voorkwamen of nu nog leven. Het Wildpark is het enige park in België waar u de Europese "big five" kunt bezichtigen: de wolf, de bruine beer, de lynx, de Europese bizon en de veelvraat.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue Joseph Lamotte 2
5580
Han-Sur-Lesse

Kaart