Hotel Kyriad Charleville Mézières

  • Hotel Kyriad Charleville Mézières
  • Hotel Kyriad Charleville Mézières
  • Hotel Kyriad Charleville Mézières
  • Hotel Kyriad Charleville Mézières
Hotel Kyriad Charleville MézièresHotel Kyriad Charleville MézièresHotel Kyriad Charleville MézièresHotel Kyriad Charleville Mézières
Moderne kamers in de geboortestad van Arthur Rimbaud

Hotel Kyriad Charleville-Mézières heet u welkom in het centrum van de geboortestad van Arthur Rimbaud. Het hotel is ideaal gelegen op slechts 5 minuten te voet van de place Ducale en het stadscentrum, en gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelweg.

Met de fietsroute trans-ardennes of de burcht van Sedan in de buurt is dit verblijf een ideaal uitvalspunt.

Het hotel beschikt over gratis wifi, 54 moderne en gezellige kamers, of een gratis toegankelijke sauna en sportzaal.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau met telefoon, een eigen badkamer met douche of bad en een haardroger, en gratis toegang tot het wifinetwerk van het hotel. Op de kamer vindt u een set met een waterkoker, warme dranken, mineraalwater en koekjes.

In de ontbijtruimte kunt u ontspannen de dag goed inzetten. Deze aangename ruimte heeft veel lichtinval en is luchtig en ruim. U vindt er meer dan 50 verschillende ontbijtproducten in het buffet met vrije bediening
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Hotel Kyriad Charleville Mézières
Place Bozzi
08000
CHARLEVILLE MEZIERES