Kasteel van Jehay

  • Kasteel van Jehay
  • Kasteel van Jehay
  • Kasteel van Jehay
  • Kasteel van Jehay
Kasteel van Jehay Kasteel van Jehay Kasteel van Jehay Kasteel van Jehay
Schat van Maaslandse renaissance, uitzonderlijk erfgoed in Wallonië

Dit opmerkelijke 16de eeuwse gebouw ligt in een idyllische omgeving en verrast bezoekers met het unieke kader en de prachtige geruite gevel.

In dit kasteel dat ook is geklasseerd als uitzonderlijk erfgoed van Wallonië kunt u verschillende tentoonstellingen bezoeken, virtuele animatie beleven en meermaals per jaar deelnemen aan grote evenementen.

Deze buitengewone locatie ligt in een domein van 22 hectare en heeft een van de mooiste tuinen van Wallonië. Ideaal om prachtige wandelingen te maken.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue du Parc 1
4540
AMAY