Kasteel van Modave

  • Kasteel van Modave
  • Kasteel van Modave
  • Château de Modave - Belvédère
  • Château de Modave - Salle Duchesse
  • Château de Modave - Façade
  • Château de Modave - Salle d'exposition
  • Château de Modave - Gobelins
Kasteel van ModaveKasteel van ModaveChâteau de Modave - BelvédèreChâteau de Modave - Salle DuchesseChâteau de Modave - FaçadeChâteau de Modave - Salle d'expositionChâteau de Modave - Gobelins

Een elegant, klassiek verblijf met tuinen die toevoegen aan het plezier
Dit prachtige 17de eeuwse kasteel is geklasseerd als uitzonderlijk erfgoed van Wallonië en biedt een buitengewoon uitzicht vanuit zijn positie op een uitstekende rots. Van hieruit kunt u het 450 hectare grote natuurreservaat rondom bewonderen.

Het kasteel werd gedeeltelijk vernietigd in het midden van de 17de eeuw, maar werd gerestaureerd en omgevormd tot een stijlvol verblijf met waardevolle meubelen uit de 18de en 19de eeuw. U kunt ze naar believen bewonderen in de twintig zalen van het kasteel die open zijn voor het publiek en waarvan de inrichting en architectuur elke kunstliefhebber kunnen bekoren met opmerkelijke plafonds, beeldhouwwerken, schilderijen, tapijten...

Sluit het bezoek af met een wandeling langs de mooi aangelegde paden van de parktuinen.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue du Parc 4
4577
Modave

Kaart