Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne

  • Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne
  • Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne
  • Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne
  • Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne
Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne Kasteelruïnes van La-Roche-en-Ardenne
Ruïnes van het middeleeuwse kasteel domineren het oude graafschapsplein

Herbeleef de tijd van de ridders tijdens een bezoek aan de ruïnes van dit middeleeuwse kasteel dat uitkijkt over de stad La Roche!

Dit kasteel van de 9de eeuw ligt midden in de natuur en heeft ondanks de vele veranderingen duidelijk de stempel van het feodale tijdperk bewaard. De torens, kerkers en schietgaten van de huidige ruïnes weerspiegelen de middeleeuwse aard ervan.

Wie nog meer wil, kan deelnemen aan de activiteiten die er volgens de seizoenen worden georganiseerd, zoals boogschieten om in de huid van de vroegere strijders te kruipen, middeleeuwse ambachten of griezelmomenten met de verhalen van het spook Berthe. Volgens de legende werd de dochter van de kasteelheer op haar huwelijksnacht gedood door haar rivale gravin Alix de Salm.
 
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue du Vieux Château 4
6980
LA ROCHE-EN-ARDENNE