L'Ange Gardien

  • Abbaye d'Orval
  • Abbaye d'Orval
  • Orval - A l'Ange Gardien
  • Abbaye Dorval - Brasserie
Abbaye d'OrvalAbbaye d'OrvalOrval - A l'Ange GardienAbbaye Dorval - Brasserie
Nu hebben het Orvalbier en de kaas hun vaste stekje

“À l’Ange Gardien” is een verrassende plaats die in grote mate bijdraagt aan de faam van de fantastische site van Orval en de toeristische aantrekkingskracht van de hele streek.

U vindt er trappistproducten van “Orval”, zowel bier als kaas of het alom bekende en unieke Orval vert”-bier van het vat.

À l’Ange Gardien werd recent gerenoveerd en straalt gezelligheid uit, de perfecte plaats voor een aangenaam moment met een drankje of hapje. Ideaal om te genieten van de sfeer met uw gezelschap.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Orval
6823
Florenville