La Boverie

  • La Boverie
  • La Boverie
  • La Boverie
La BoverieLa BoverieLa Boverie
Internationaal erkend museum uit 1905 in het mooiste park van Luik

Ga op ontdekking van een toplocatie van Luik: het musée de la Boverie Hier worden de collecties van het museum voor schone kunsten van de Stad Luik ondergebracht, met onder meer bijzondere collecties Waalse kunst en een ruimte voor tijdelijke multidisciplinaire tentoonstellingen met internationale faam.

La Boverie organiseert unieke tentoonstellingen, zoals tussen 2016 en 2018 tijdens de samenwerking met het prestigieuze Louvre die geleid heeft tot drie tentoonstellingen van internationaal niveau.
Bezoekers van la Boverie beleven een unieke ervaring.

Breng zeker ook een bezoek aan het prachtige parc de la Boverie waarin het museum is gevestigd. Het park wordt erg gewaardeerd door de Luikenaars en biedt de mogelijkheid om te wandelen in een groene, rustige en aangename omgeving midden in de Vurige Stede.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Parc de la Boverie
4020
LIÈGE