La Boverie

  • Museum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteit
  • Museum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteit
  • Museum La Boverie - Luik - Tentoonstellingsruimte
  • Museum La Boverie - Luik - Tentoonstellingsruimte
  • Museum La Boverie - Luik - Tentoonstellingsruimte
  • Museum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteit
  • Museum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteit
  • Museum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteit
  • Museum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteit
Museum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteitMuseum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteitMuseum La Boverie - Luik - TentoonstellingsruimteMuseum La Boverie - Luik - TentoonstellingsruimteMuseum La Boverie - Luik - TentoonstellingsruimteMuseum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteitMuseum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteitMuseum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteitMuseum La Boverie - Luik - Toeristische attractiviteit
Internationaal erkend museum uit 1905 in het mooiste park van Luik

Ga op ontdekking van een toplocatie van Luik: het musée de la Boverie Hier worden de collecties van het museum voor schone kunsten van de Stad Luik ondergebracht, met onder meer bijzondere collecties Waalse kunst en een ruimte voor tijdelijke multidisciplinaire tentoonstellingen met internationale faam.

La Boverie organiseert unieke tentoonstellingen, zoals tussen 2016 en 2018 tijdens de samenwerking met het prestigieuze Louvre die geleid heeft tot drie tentoonstellingen van internationaal niveau.
Bezoekers van la Boverie beleven een unieke ervaring.

Breng zeker ook een bezoek aan het prachtige parc de la Boverie waarin het museum is gevestigd. Het park wordt erg gewaardeerd door de Luikenaars en biedt de mogelijkheid om te wandelen in een groene, rustige en aangename omgeving midden in de Vurige Stede.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Parc de la Boverie 3
4020
LIÈGE

Kaart