Le Floréal La Roche-en-Ardenne

  • Le Floreal
  • Le Floreal
  • Le Floreal
  • Le Floreal
  • Le Floreal
  • Le Floreal
Le Floreal Le Floreal Le Floreal Le Floreal Le Floreal Le Floreal
Gastvrij verblijf in een gezellig 100% Ardens vakantiedorp

Beleef een onvergetelijk moment in de Ardennen tijdens een verblijf in domein Floréal van La Roche-en-Ardenne. Dit prachtige domein ligt midden in een groene omgeving vlak bij de Ourthe.

U verblijft in een van de 76 mooi ingerichte kamers.  Elke kamer beschikt over 1 tot 4 bedden, een minikoelkast, een flatscreen-tv, een telefoon, gratis internetverbinding en een badkamer met een toilet, wastafel, douche en haardroger.

De studio’s en appartementen zijn zuidgericht met zicht op het park en de rivier om volop te genieten van de omgeving en de rust.

Na een heerlijke nachtrust kunt u de dag beginnen met het ontbijtbuffetHet restaurant "le Parc" zal fijnproevers bekoren met zijn verfijnde gerechten en regionale specialiteiten. De chef zal u aangenaam verrassen met zijn ruime aanbod, van de eenvoudigste gerechten over streekgerechten tot culinaire hoogstandjes.

Dit mooi gelegen domein biedt allerlei buitenactiviteiten aan, zoals minigolf, een zwembad in juli en augustus, petanque, bowling en dansavonden.

Liefhebbers van wandelen zullen ook blij zijn met de vele boswandelingen die in de regio te voet of met de fiets gemaakt kunnen worden. Zonder te vergeten een kajakafdaling op de Ourthe te maken en het centrum van het kleine stadje La Roche-en-Ardenne op achthonderd meter te bezoeken.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Adres
Le Floréal La Roche-en-Ardenne
Avenue de Villez 6
6980
LA ROCHE-EN-ARDENNE

Kaart