Maison du Pékèt

  • Maison du Peket
  • Maison du Peket
  • Maison du Peket
  • Maison du Peket
Maison du PeketMaison du PeketMaison du PeketMaison du Peket
Proef de traditionele alcohol met dat typische smaakje

Pèkèt is een typisch Luikse sterkedrank, doorgaans fruitig van smaak en gemaakt op basis van jeneverbessen. De drank wordt puur of verdund geserveerd, of geflambeerd voor de dappersten onder ons!

Maison du Pèkèt laat u nader kennismaken met een dertigtal fruitsmaken. De zaak is gevestigd in een blok van oude huizen die volledig gerenoveerd werden met respect voor de charme van de 18e eeuwse gebouwen. Het is een gezellige plaats die uitnodigt tot ontspanning en welbekend is bij de Luikenaars.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Impasse des Ursulines 14
4000
LIÈGE