Natuurparkcentrum Hoge Venen-Eifel

  • Natuurparkcentrum Hoge Venen-Eifel
  • Natuurparkcentrum Hoge Venen-Eifel
  • Natuurparkcentrum Hoge Venen-Eifel
  • Natuurparkcentrum Hoge Venen-Eifel
Natuurparkcentrum Hoge Venen-EifelNatuurparkcentrum Hoge Venen-EifelNatuurparkcentrum Hoge Venen-EifelNatuurparkcentrum Hoge Venen-Eifel
Het grootste natuurreservaat van België

Ontdek de buitengewone natuur en unieke biotopen in het grootste natuurreservaat van België tijdens een van de verschillende themawandelingen met gids of via de prachtige vaste tentoonstelling “Fania”.

Deze beschermde site is ook erkend als het oudste natuurpark van België en is verdeeld in zes natuurlijke zones, waarvan er vier in Wallonië liggen. Naargelang van de seizoenen kunt u er genieten van surrealistische, bizarre en prachtige schouwspelen van de natuur. Het park ligt in een vierkant dat wordt gevormd door de steden Eupen, Montjoie (Monschau), Malmedy en Spa. In het noordwesten strekt de Avant-Pays Fagnard zich uit, met bossen en uitgestrekte weiden met grazende melkkoeien. In het zuiden is er dan de Hoge Eifel met beboste hellingen en het pittoreske dal van de Our.

De Hoge Venen vormen een prestigieus gebied van zowat 5.000 hectare en lijken wel een enorme spons door de turflaag die tot acht meter dik kan zijn.

Ga op ontdekking langs de vlonders en bewegwijzerde paden om veilig dit prachtige natuurlijke landschap te verkennen. De Hoge Venen hebben elk seizoen een unieke charme.
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Route de Botrange 131
4950
WAIMES

Kaart