Prehistomuseum

  • Prehistomuseum
  • Prehistomuseum
  • Prehistomuseum
  • Prehistomuseum
Prehistomuseum Prehistomuseum Prehistomuseum Prehistomuseum

Het grootste, aan de prehistorie gewijde museum van Europa!

Hebt u er altijd al van gedroomd om enkele uren in de huid van een prehistorische mens te kruipen?! Vanaf nu is dit mogelijk in het Prehistomuseum waar u kunt kennismaken met de cro-magnonmens en de uitdaging kunt aangaan om te leven en eten zoals onze prehistorische voorouders dat deden.

Beleef aan de zijde van uw verre voorouders 12 interactieve ervaringen in een beschermd bos: wandel op blote voeten in het bos, schiet een pijl af met een boog of werptuig, ontdek de eerste huisdieren, verdwaal in het labyrint van de evolutie of probeer om handelingen van uw voorouders na te bootsen.

In het museum kunt u de mooiste overblijfselen van de prehistorie in Wallonië bewonderen en u tijdens een duik in de collectiereserves kort even een archeoloog wanen. Verander uw groep voor een dag in een prehistorische stam.

SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
128 Rue de la Grotte
4400
Flémalle