Prehistomuseum

  • Prehistomuseum
  • Prehistomuseum
  • Prehistomuseum
  • Prehistomuseum
Prehistomuseum Prehistomuseum Prehistomuseum Prehistomuseum

Het grootste, aan de prehistorie gewijde museum van Europa!

Hebt u er altijd al van gedroomd om enkele uren in de huid van een prehistorische mens te kruipen?! Vanaf nu is dit mogelijk in het Prehistomuseum waar u kunt kennismaken met de cro-magnonmens en de uitdaging kunt aangaan om te leven en eten zoals onze prehistorische voorouders dat deden.

Beleef aan de zijde van uw verre voorouders 12 interactieve ervaringen in een beschermd bos: wandel op blote voeten in het bos, schiet een pijl af met een boog of werptuig, ontdek de eerste huisdieren, verdwaal in het labyrint van de evolutie of probeer om handelingen van uw voorouders na te bootsen.

In het museum kunt u de mooiste overblijfselen van de prehistorie in Wallonië bewonderen en u tijdens een duik in de collectiereserves kort even een archeoloog wanen. Verander uw groep voor een dag in een prehistorische stam.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
128 Rue de la Grotte
4400
Flémalle

Kaart