Rumelin, verhalenverteller

  • Rumelin, verhalenverteller
  • Rumelin, verhalenverteller
  • Rumelin, verhalenverteller
Rumelin, verhalenvertellerRumelin, verhalenvertellerRumelin, verhalenverteller
Leg je oren ten luister, je zult verbaasd staan!

Ontdek Luik op een originele manier door te luisteren naar een verhalenverteller. Laat u meevoeren naar alle uithoeken van de Vurige Stede en kom meer te weten over de geschiedenis van de stad door middel van sprookjes en verhalen terwijl u het erfgoed bewondert.

Tijdens de zomerse vertelwandeling ontdekt u Luik vanuit een geheel andere invalshoek. Elk jaar staat een ander thema centraal tijdens het zomerfestival. In 2018 was dat de Luikse jeugd van Georges Simenon.

Verhalen, intrige en anekdotes zijn de sleutelwoorden van deze bijzondere leerzame ervaring.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue de Moresnet, 12
4000
LIÈGE