Saveurs d’Ardenne

  • Saveurs d’Ardenne
  • Saveurs d’Ardenne
  • Saveurs d’Ardenne
  • Saveurs d’Ardenne
  • Saveurs d’Ardenne
  • Saveurs d’Ardenne
Saveurs d’ArdenneSaveurs d’ArdenneSaveurs d’ArdenneSaveurs d’ArdenneSaveurs d’ArdenneSaveurs d’Ardenne
Met de volle smaak van kwaliteit

De Franse Ardennen staan bekend voor de adembenemende landschappen en betoverende groene bossen, maar ook voor hun gastronomie en streekproducten! De fijne en gerookte vleeswaren van dit ambachtelijke bedrijf maken zonder twijfel deel uit van het erfgoed van deze streek!

“Aux Saveurs d’Ardennes” is al jaren gespecialiseerd in de productie van fijne vleeswaren, gerookte producten en streekproducten en biedt een uitgebreid assortiment aan.

U vindt er het beste van de Ardennen: terrines van wild, rillettes, bereide gerechten, salade met spek en een selectie van lokale producenten.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Zac du Grand Ban
08000
LA FRANCHEVILLE