Slakkenkwekerij Bierwart

  • Slakkenkwekerij Bierwart
  • Slakkenkwekerij Bierwart
  • Slakkenkwekerij Bierwart
  • Slakkenkwekerij Bierwart
  • Slakkenkwekerij Bierwart
Slakkenkwekerij BierwartSlakkenkwekerij BierwartSlakkenkwekerij BierwartSlakkenkwekerij BierwartSlakkenkwekerij Bierwart
De ‘Petits Gris’ komen uit hun schulp!

Wist u dat de typisch Haspengouwse boerderij La Ferme du Vieux Tilleul sinds 1987 ook erkend is als slakkenkwekerij?

De kwekerij is gespecialiseerd in petit-gris of segrijnslakken, en biedt een ruim assortiment van exclusieve producten op basis van Naamse Petit-Gris aan.

De boerderij beschikt over een gedeponeerd merk "Escargots Petits-Gris de Namur®" en deelt graag informatie over hun activiteit tijdens een begeleid bezoek met een degustatie van 3 warme gerechtjes en een glaasje appelwijn.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue du Tilleul 14
5380
Bierwart

Kaart